Yhteenveto IAAF:n sääntömuutoksista vuodelle 2012

8.1.2012

Hei hyvä yleisurheiluväki

Kuten tiedätte, IAAF julkaisi uuden päivitetyn sääntökirjansa loka-marraskuun vaihteessa. Emme ole aikeissa laatia uutta suomenkielistä versiota kirjasta nyt, koska edellinen julkaisu oli vain kaksi vuotta sitten. Sen sijaan löydätte viestin liitteenä yhteenvedon niistä sääntömuutoksista (vuosien 2010-2011 sääntökirjaan verrattuna), jotka ovat tärkeitä tai muuten vain hyödyllisiä urheilijoille, valmentajille, tuomareille sekä kilpailujen järjestäjille.

Tämä yhteenveto löytyy jo tällä hetkellä myös SUL:n nettisivuilta kulkemalla siellä reittiä:  Kilpailu  -  Säännöt ja ohjeet  -  Sääntökokoelmat ja pistetaulukot. Samalta alueelta löytyvät myös suomenkielinen sääntökirja mallia 2010-2011 sekä juuri hiljattain ilmestynyt IAAF Competition Rules 2012-2013, jotka yhdessä tämän yhteenvedon kanssa varmaan täydentävät kaiken oleellisen tiedontarpeen.


Toivon, että oheinen yhteenveto antaa teille kattavan kuvan niistä keskeisimmistä sääntömuutoksista, joiden kanssa meidän pitää elää vuoden 2012 alusta lähtien. Olen tehnyt tämän lähetyksen varsin laajalla jakelulla osoitekirjani antamissa puitteissa, mutta tekin voitte varmaan levittää viestiä esim. välitä-komennolla omaan yleisurheilun lähipiiriinne.

Käytän samalla tilaisuutta hyväkseni ja toivotan teille kaikille Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2012 !

Terveisin,
Kari Wauhkonen